De juiste noot voor elke smaak!

line

Ontdek het beste van alle muziekgenres, en voel je overal thuis, met MalsFM.

Steun VillaJoep En Kijk Op www.malsfm.nl/help WhatsappApp de DJ

TOP150

line

🎶 *Ontdek de Magie van December op MalsFm! 🎄✨*

Beste MalsFm-luisteraars,

De feestdagen staan voor de deur en wat is er nu beter dan de betoverende klanken van de beste muziek om je in de feeststemming te brengen? Wij bij MalsFm hebben iets speciaals voor jullie in petto deze maand december!

Vanaf vrijdag aankomende maand, dompelen we jullie elke week onder in de ultieme muzikale beleving met onze 'December Top 150'! 🎅🎶 Van tijdloze klassiekers tot de nieuwste hits, we hebben een zorgvuldig samengestelde lijst van de allerbeste nummers om jullie elke vrijdag vanaf 15:00 uur te verwennen.

Tune in en laat je meeslepen door de onvergetelijke melodieën die de geest van de feestdagen perfect weerspiegelen. Of je nu op zoek bent naar kerstklassiekers, feel-good tunes of gewoon een geweldige soundtrack om het weekend mee te beginnen, onze December Top 150 heeft het allemaal!

Mis het niet en deel deze muzikale reis met ons. Laat ons weten welke nummers jouw favorieten zijn en welke herinneringen ze voor jou oproepen. Gebruik de hashtag #MalsFmTop150 op sociale media om met ons en andere luisteraars in contact te komen.

Bereid je voor op een maand vol muzikale magie op MalsFm! De December Top 150, elke vrijdag vanaf 15:00 uur, alleen op jouw favoriete radiozender.

🌟 MalsFm - Waar Muziek Leven inblaast! 🌟

#MalsFmTop150 #DecemberMagic #FeestdagenOpMalsFm 

stdagenOpMalsFm 🎁
line

Het laatste nieuws van Mals!

news-item

Event

24 May 2024

Sunny Beats Event

Sunny Beats Event

news-item

Hit van de maand

30 Apr 2024

Malse Hit v/d Maand Mei

Malse Hit v/d Maand

news-item

Overig

21 Apr 2024

VillaJoep

Villa Joep onderzoek

news-item

Overig

21 Apr 2024

FiveM Roleplay?

FiveM rp

Facebook Instagram Tiktok Twitch SoundCloud