De juiste noot voor elke smaak!

line

Ontdek het beste van alle muziekgenres, en voel je overal thuis, met MalsFM.

Steun VillaJoep En Kijk Op www.malsfm.nl/help WhatsappApp de DJ

Update

line

Beste vrienden van Mals&Nieuw,

Wat een opwindend moment staat ons te wachten tijdens de komende jaarwisseling! We zijn verheugd jullie te vertellen dat we tijdens Mals&Nieuw enkele fantastische aankondigingen zullen doen en diverse updates voor onze app zullen lanceren. Jullie kunnen je klaarmaken voor een onvergetelijke start van het nieuwe jaar vol nieuwe mogelijkheden en functies.

We begrijpen dat jullie nieuwsgierig zijn naar wat we in petto hebben, maar we willen nog niet te veel verklappen. Wat we wel kunnen delen, is dat deze aankondigingen en updates zijn ontworpen om jullie ervaring met Mals&Nieuw te verbeteren en te verrijken. Of je nu al een trouwe gebruiker bent of binnenkort voor het eerst met onze app aan de slag gaat, we hebben iets speciaals voor iedereen in petto.

Blijf op 31 december alert, want we zullen gedurende de dag geleidelijk aan details vrijgeven en op middernacht maken we het grote nieuws bekend. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en samen met ons het nieuwe jaar in willen luiden.

We willen van deze gelegenheid gebruikmaken om jullie te bedanken voor jullie voortdurende steun. Het is dankzij jullie feedback en betrokkenheid dat we Mals&Nieuw steeds beter kunnen maken. Laten we samen toosten op een geweldig 2024!

Met feestelijke groeten,

Het Mals&Nieuw Team

line

Het laatste nieuws van Mals!

news-item

Event

24 May 2024

Sunny Beats Event

Sunny Beats Event

news-item

Hit van de maand

30 Apr 2024

Malse Hit v/d Maand Mei

Malse Hit v/d Maand

news-item

Overig

21 Apr 2024

VillaJoep

Villa Joep onderzoek

news-item

Overig

21 Apr 2024

FiveM Roleplay?

FiveM rp

Facebook Instagram Tiktok Twitch SoundCloud